back

Зустріч керівництва району з головами профспілкових комітетів бюджетних установ району

31 жовтня 2013

30 жовтня голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко за участі свого заступника Андрія Булди, керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Павленко, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації зустрівся з головами профспілкових комітетів бюджетних установ району з приводу наявної заборгованості з виплати заробітної плати.

В своєму виступі голова райдержадміністрації повідомив, що райдержадміністрацією вжито всі заходи для виправлення ситуації, що склалася. На даний час обласною державною адміністрацією виділено кошти, які будуть направлені на погашення заборгованості працівникам бюджетної сфери за вересень цього року, частина з яких вже надійшла до району. Ситуація з виплатою заробітної плати ускладнюється ще й тим, що бюджет району є дотаційним.

Головам профспілкових комітетів бюджетних установ району була надана інформація про підсумки виконання районного бюджету, про проплату видатків управлінням державної казначейської служби. Також вони мали можливість підняти питання, які їх цікавили.

Підводячи підсумки зустрічі, керівник району наголосив на тому, що всі зусилля районної влади будуть направлені на вирішення питання погашення заборгованості з виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери, яке є на даний час першочерговим.