back

Відвідування головою райдержадміністрації підприємства планового кола ТОВ "Трієра-Вікторія"

23 жовтня 2013

22 жовтня 2013 року в рамках реалізації завдань та доручень Президента України щодо розвитку економіки голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко за участі свого першого заступника Сергія Мохнача відвідав ТОВ «Трієра-Вікторія», яке включено до планового кола підприємств району.

Директор товариства Роман Шупель ознайомив керівника району з виробництвом та умовами праці робітників, наголосив на тому, що вся сировина, яка надходить на підприємство підлягає повному обробітку.

В ході зустрічі були обговорені питання участі підприємства у вирішенні проблем життєдіяльності Даницької сільської ради, його соціально-економічної співдружності з територіальною громадою та подальші перспективи економічного розвитку ТОВ «Трієра-Вікторія».

Голова райдержадміністрації, знайомлячись з товариством, наголосив на важливості роботи підприємства як для району, так і для області. Дане підприємство системно прагне модернізувати виробничий процес у відповідності завдань і доручень Президента України Віктора Януковича щодо розвитку реального сектору економіки, виконання основних положень Програми економічних реформ «Заможне суспільств, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава».

На завершення зустрічі голова райдержадміністрації побажав підприємству економічного зростання, розширення обсягів виробництва, збільшення кількості робочих місць, забезпечення працівників належними соціально-побутовими умовами праці.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації