back

Соціальні інспектування сімей та осіб, які опинились в складних життєвих обставинах

18 жовтня 2013

В рамках реалізації соціальної ініціативи Президента України щодо вдосконалення роботи соціальних служб шляхом повного охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення, раннього виявлення проблемних сімей та вчасного надання їм підтримки Ріпкинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді протягом тижня було здійснено соціальні інспектування сімей та осіб, які опинились у складних життєвих обставинах на територіях Ріпкинської, Добрянської, Любецької, Замглайської, Радульської селищних рад та Петрушівської, Сиберізької, Великовіської, Мохначівської, Даницької, Тарасошевченківської сільських рад.

16 жовтня директором центру Сидоренко Л.В. та провідним спеціалістом служби у справах дітей районної державної адміністрації Кравець Н.Г. було відвідано прийомну сім’ї Мажуг, в родині яких виховується 3 дітей, позбавлених батьківського піклування.

17 жовтня фахівцями із соціальної роботи центру були проведені просвітницько-профілактичні заходи для учнівської молоді на базі Добрянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.


За інформацією районного центру соціальних служб для сім"ї, дітей та молоді