back

Зустріч голови райдержадміністрації із фахівцями з соціальної роботи Ріпкинського районного центру соціальних служб для сім"ї, дітей та молоді

16 жовтня 2013

16 жовтня голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко за участі керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Павленко зустрівся з фахівцями з соціальної роботи Ріпкинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в рамках реалізації ініціативи Президента України щодо вдосконалення роботи соціальних служб шляхом повного охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення, раннього виявлення проблемних сімей та вчасного надання їм підтримки.

В своєму виступі керівник району зазначив, що соціальна робота з різними категоріями сімей, дітей є надзвичайно необхідною в державі, наголосив на тісній співпраці районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з відповідними службами, сільськими та селищними радами, оскільки тільки спільними зусиллями можна досягти бажаного результату. Органи влади докладатимуть зусилля для реалізації нових соціальних ініціатив Президента України, сприятимуть роботі районного центру.

Про результати роботи Ріпкинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в 2013 році проінформувала його директор Леся Сидоренко, яка наголосила, що на обліку центру перебуває 211 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, з кожним роком кількість цих сімей зростає.

Фахівці районного центру розповіли про свою роботу на території сільських та селищних рад та зазначили проблемні питання, які їм доводиться вирішувати при виконанні своїх функціональних обов’язків.

На завершення зустрічі голова райдержадміністрації висловив подяку фахівцям районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за сумлінну роботу, дав ряд доручень відповідним службам.