back

Святкування Дня села в Петрушах

14 жовтня 2013

11 жовтня відбулося святкування Дня села Петруші за участі заступника голови районної ради Юрія Лемешка, який привітав жителів громади з цим святом та вручив Почесну грамоту районної ради секретарю Петрушівської сільської ради Валентині Вітченко за багаторічну та сумлінну працю.

Привітали жителів села петрушівський сільський голова Володимир Пінчук, який вручив премії переможцям конкурсу самодіяльної народної творчості, директор Петрушівської ЗОШ І-ІІІ ст. Віктор Рудя, учні місцевої школи. Помічник-консультант народного депутата України Владислава Атрошенка Борис Мелашенко, який був присутній на цьому заході, також поздоровив громаду зі святом на вручив коровай.

В рамках святкування жителі села переглянули цікаву концертну програму, підготовлену Ріпкинським районним Будинком культури, ознайомилися з виставкою робіт місцевих народних умільців. Від імені сільської ради жителів пригощали короваєм. Під час проведення заходів працювала святкова торгівля. Участь в святкуванні Дня села взяла Ріпкинська громадська організація спортивно-тактичного пентболу «Bad boys», члени якої розповсюджували інформацію про цю гру серед населення.