back

Зірки спорту на Ріпкинщині

14 жовтня 2013

На виконання нових соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» з метою залучення дітей, молоді до занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя 10 жовтня завдяки плідній співпраці сектора у справах сімї, молоді та спорту районної державної адміністрації та Чернігівського обласного осередку НОК в район завітали зірки світового спорту.

Лемеш Ніна Петрівна – призер чемпіонатів Європи та світу, переможниця етапів кубка світу, учасниця 3-х Олімпійських ігор з біатлону, головний спеціаліст Чернігівського обласного осередку НОК.

Коробка Ольга Василівна – важкоатлетка, чемпіонка Європи, призер чемпіонатів світу, срібний призер Олімпійських ігор.

На заході були присутні заступник голови районної ради Лемешко Юрій Іванович, керівник аппарату районної державної адміністрації Павленко Тетяна Юріївна, завідувач сектору у справах сімї, молоді та спорту районної державної адміністрації Транківський Петро Миколайович.

Відомі спортсмени відвідали Ріпкинську гімназію й Новоукраїнську ЗОШ І-ІІІ ст. та вручили школам спортивний інвентар і літературу, нагородили кращих спортсменів школи сувенірною атрибутикою від НОК України.

Учні шкіл продемонстрували показові виступи з волейболу, футболу, настільного тенісу, вправи на перекладині. Фіналом спортивного свята стала можливість поспілкуватися, сфотографуватися й отримати автограф від олімпійців всім бажаючим.

Сектор у справах сім’ї, молоді
та спорту райдержадміністрації