back

Ветеранам - наша турбота і увага

02 жовтня 2013

Надійний та якісний соціальний захист незахищених верств населення – пріоритетне завдання державної політики та районної влади зокрема. На цьому завжди наголошує Президент України Віктор Янукович і це чітко відображається у його соціальних ініціативах, – про це сказав голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко 1 жовтня під час зустрічі з громадянами, які перебувають в стаціонарному відділенні територіального центру соціального обслуговування в смт Любеч. За його словами, турбота про людей поважного віку – справа всього суспільства і тому районна влада завжди максимально сприятиме вирішенню усіх важливих та нагальних питань ветеранів.

На цій зустрічі з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку, Дня ветерана також були присутні перший заступник голови обласної ради Іван Коробка, керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Павленко, голова районної ради Віктор Бугай, помічник народного депутата України Михайла Чечетова Наталія Катеринич, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ігор Гоголь та директор територіального центру соціального обслуговування ( надання соціальних послуг) управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ярослав Павленко.

Вони поспілкувалися з ветеранами, привітали їх з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветеранів, побажали їм міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди, вручили подарунки, солодощі, квіти. Від імені народного депутата України Михайла Чечетова відділенню було вручено пральну машину.

Вихованці та педагоги Любецької дитячої музичної школи подарували учасникам зустрічі чудовий концерт.