back

ІІ Всеукраїнський конкурс „Кращий державний службовець”

11 березня 2009

Увага державним службовцям! Відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 19 вересня 2007 року № 1152 „Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу „Кращий державний службовець”, Методичних рекомендацій щодо практичного застосування Порядку проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець”, затверджених наказом Головного управління державної служби України від 16 лютого 2009 року № 44 на Чернігівщині з 1 березня 2009 року стартує І тур конкурсу „Кращий державний службовець”.

Мета проведення конкурсу - зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців. Проведення конкурсу здійснюється в три етапи, переможці будуть визначені у двох номінаціях: „Кращий керівник” та „Кращий фахівець”.

I тур проводиться серед державних службовців обласної та районних державних адміністрацій області. До участі у конкурсі запрошуються державні службовці ІІ-VІІ категорій, які мають стаж роботи на державній службі
• для керівників – 5 років (з них не менше двох на керівних посадах),
• для спеціалістів – 2 роки.

Всім бажаючим взяти участь у конкурсі звертатися до оргкомітетів відповідних державних адміністрацій.


Матеріали щодо підготовки та проведення Всеукраїнського конкурсу „Кращий державний службовець” розміщуються в розділі „Методичні рекомендації” суб-сайту Управління державної служби Головдержслужби України в Чернігівській області, а також в банерній зоні суб-сайту Управління.

Детальну інформацію можна отримати за телефонами Управління державної служби Головдержслужби України в Чернігівській області
8 (0462) 60-33-37, 77-50-11, 8 (04622) 4-45-92.