back

Розширене засідання Колегії районної державної адміністрації

25 вересня 2013

24 вересня 2013 року відбулось розширене засідання Колегії райдержадміністрації, яку вів голова райдержадміністрацї Володимир Герасенко.

На Колегії розглянуто наступні питання: 1. Про соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи в Ріпкинському районі; 2. Про стан навчально-виховного процесу у початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах району; 3. Про стан виконавської дисципліни, організації виконання завдань, визначених актами законодавства, Указами Президента України та роботи із зверненнями громадян; 4. Звіт начальника управління соціального захисту населення районної державної адміністрації про організацію та проведення роботи щодо запобігання та протидії корупції.

Голова райдержадміністрації звернувся до присутніх на засіданні сільських та селищних голів щодо забезпечення ними всебічного розгляду звернень громадян, оперативного реагування на них.

Керівник району акцентував увагу на роботі із зверненнями соціально незахищених категорій жителів району, інвалідів. Він також нагадав про виконання доручення Президента України Віктора Януковича щодо залучення агробізнесу до вирішення проблем територіальних громад в рамках соціальних угод.