back

Зустріч з ветеранським активом району

20 вересня 2013

На виконання Указу Президента України Віктора Януковича «Про заходи у зв’язку з відзначенням 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років» від 19 жовтня 2012 року №604, відповідних розпоряджень голови облдержадміністрації та райдержадміністрації 20 вересня 2013 року в залі засідань райдержадміністрації відбулась зустріч керівництва району та області з ветеранським активом району з нагоди 70-ї річниці визволення Ріпкинського району та Чернігівської області від фашистських загарбників.

З вітальним словом до ветеранів війни, учасників бойових дій звернувся голова райдержадміністрації Володимир Герасенко, який нагадав головні історичні події та дати визволення Ріпкинщини, підкресливши значення внеску жителів району в звільнення рідного краю та здобуття Перемоги над фашистами, у відбудову країни, в патріотичне виховання молоді. «Дякую всім вам, ветерани, за те, що ви є, за вашу відданість, за ваші здобутки для нащадків. Ми вдячні всім тим, хто віддав своє життя за Перемогу», - на завершення виступу сказав Володимир Герасенко.

Перший заступник голови обласної ради Іван Коробка привітав ветеранів з визначним ювілеєм, висловив їм вдячність та вручив Почесну грамоту обласної ради учаснику бойових дій, жителю села Голубичі Івану Терентійовичу Позняку. Його привітала і голова Голубицької ветеранської організації.

Ветерани були приємно вражені тим, що невдовзі після їхнього звернення через голову райдержадміністрації Володимира Герасенка до народного депутата України Владислава Атрошенка з проханням придбати для районної ветеранської організації комп’ютерну техніку, помічник-консультант депутата Борис Мелашенко прибув на зустріч з подарунком - сучасним комп’ютером.

Від імені Владислава Атрошенка він привітав ветеранів зі святом, вручив голові районної ветеранської організації Ірині Вольській-Баскевич комп’ютер та повідомив про те, що нині тривають виїзні зустрічі народного депутата України та його помічників з учасниками бойових дій, які проживають в районі.

На завершення зустрічі її учасники сфотографувалися на згадку.