back

Нарада з актуальних питань життєдіяльності району

10 вересня 2013

10 вересня голова райдержадміністрації Володимир Герасенко провів нараду з заступниками голови, керівниками підрозділів, управлінь та відділів райдержадміністрації з питання виконання Указів Президента України, його розпоряджень, постанов Кабінету Міністрів, розпоряджень і доручень голів обласної, районної державних адміністрацій з розв’язання поточних проблем соціально-економічного розвитку району, на якій розглянуто наступні питання:
1. Про стан популяризації здорового способу життя і залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом в районі на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України».
2. Про святкування 90-річчя утворення та 70-ї річниці визволення Ріпкинського району від фашистських загарбників та Дня селища Ріпки.
3. Про організацію 14 вересня Дня довкілля.
4. Про стан благоустрою селища Ріпки.
5. Про перспективи створення в районі Центру надання адміністративних послуг.
6. Про реорганізацію системи охорони здоров’я району.
7. Про стан надання послуг зв’язку на території району та підготовку до роботи в осінньо-зимовий період.

Особливу увагу голова райдержадміністрації надав питанню всебічного розвитку кожної дитини шляхом створення для цього належних умов для занять спортом і фізкультурою, формування в підростаючого покоління прагнення дотримуватися здорового способу життя.