back

Про підготовку закладів гуманітарної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період

05 вересня 2013

5 вересня в районі з робочим візитом перебувала заступник Директора Департаменту благоустрою територій та комунального обслуговування Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Людмила Полтораченко. В поїздці її супроводжували директор Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури Чернігівської облдержадміністрації Петро Головач, голова райдержадміністрації Володимир Герасенко, ріпкинський селищний голова Сергій Гарус.

Метою візиту було вивчення стану готовності об’єктів гуманітарної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період, в тому числі й підготовки до опалювального сезону. Людмила Полтораченко побувала в котельні Ріпкинської гімназії, де поряд з газовими котлами встановлено котел, що працює на альтернативному паливі (пелетах), та в приміщенні гімназії, де оглянула вузли обліку тепла та інше енергозберігаюче обладнання. Вона відзначила системну роботу адміністрації гімназії з енергозбереження, що дало змогу зекономити за минулий опалювальний сезон 78 тис. грн, належний рівень благоустрою в закладі.

Оглянувши подвір’я та приміщення дошкільного навчального закладу «Колосок» та Ріпкинської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Людмила Іванівна зробила висновок про повну готовність закладів до роботи в осінньо-зимовий період, про високу результативність роботи колективів з естетичного оформлення. Матеріали робочої поїздки будуть озвучені на Всеукраїнській селекторній нараді.