back

Про проведення конкурсу щодо розробки Громадської програми "Зелене намисто Чернігівщини"

02 вересня 2013

Громадська рада при Чернігівській облдержадміністрації оголошує конкурс пропозицій серед проектів, заходів, для розроблення Громадської програми «Зелене намисто Чернігівщини», в рамках Концепції (додаток).

Основна мета Програми: об'єднати зусилля громадськості для вирішення екологічних проблем, збереження природних ресурсів та біорізноманіття.

Основне завдання Програми: сприяти збереженню біологічного та ландшафтного різноманіття, створенню екологічної мережі, забезпеченню громадянам здорового середовища проживання, розвиненню природно-заповідного фонду, залучення громадськості до активної діяльності в справі вирішення екологічних проблем.

Свої пропозиції щодо проектів програми та/або її заходів, можуть подавати громадські організації та всі небайдужі до екологічних проблем.

Пропозиції мають бути спрямовані на реалізацію цілей та пріоритетних завдань Концепції. Відповідальність за достовірність інформації, що міститься у конкурсній пропозиції, покладається на учасника конкурсу.

Конкурсна пропозиція має подаватися у друкованому та електронному вигляді. Конкурсна пропозиція не повертається учасникові конкурсу.

Конкурсні пропозиції приймаються з 30 серпня 2013 року до 1 листопада 2013 року включно, щоденно, крім суботи, неділі за адресою: 14000, м. Чернігів, Бєлінського, 11, Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації, з 8:00 год. до 17:00 год., перерва з 13:00 год. до 14:00 год. та надсилайте на адресу електронної пошти [email protected] з приміткою (Зелене намисто Чернігівщини).

Найкращі конкурсні пропозиції увійдуть до проекту Програми «Золоте намисто Чернігівщини». Результати конкурсу будуть визначені до 15 листопада 2013 року.

За додатковою інформацією звертайтесь до Проскуріної Наталії Павлівни, першого заступника голови Громадської ради при Чернігівській облдержадміністрації за тел. 3-84-32, 050-558-01-67, або до Сапон Валентини Василівни, секретаря Громадської ради за тел. 67-59-67.

Рішення конкурсної комісії доводиться до відома учасників конкурсу та розміщується у триденний строк на офіційному веб-сайті Чернігівської обласної державної адміністрації.


Громадська рада при Чернігівській
облдержадміністрації