back

Зустріч з підприємцями району

30 серпня 2013

29 серпня 2013 року в райдержадміністрації відбулася зустріч з підприємцями, приурочена їхньому професійному святу, яке відзначається в першу неділю вересня, та в якій взяли участь голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко, голова районної ради Віктор Бугай, заступник голови районної державної адміністрації, начальник управління агропромислового розвитку Ірина Труба, начальник відділу доходів і зборів державної податкової інспекції у Ріпкинському районі ГУ Міндоходів у Чернігівській області Олександр Костенок, заступник начальника управління Пенсійного фонду України в районі Анатолій Тужик, начальник управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Ольга Манжула.

Голова райдержадміністрації Володимир Герасенко вітаючи присутніх на зустрічі підприємців зі святом, наголосив, що розвиток підприємництва і збільшення на цій основі надходжень до державної скарбниці дає можливість вирішувати ряд актуальних соціально-економічних проблем, сприяє розвитку району.

Почесною грамотою райдержадміністрації було нагороджено Олександра Нетребка, ФОП, подяку райдержадміністрації вручено Ларисі Стельмах, ФОП.

У свою чергу голова районної ради Віктор Бугай також привітав підприємців зі святом та оголосив про нагородження грамотою районної ради Жанни Атрошенко, ФОП, подяку районної ради отримав Микола Силенок, ФОП.

Присутні на заході представники районних служб також поздоровили підприємців району зі святом, а кращим із них вручили відзнаки, подарунки.

Користуючись нагодою керівник району також вручив Почесну грамоту облдержадміністрації Тетяні Примаченко, директору хлібопекарні Ріпкинського сільського споживчого товариства.