back

День села Сиберіж

29 серпня 2013

28 серпня 2013 року відбулося святкування Дня села Сиберіж, присвячене 70-ій річниці визволення Ріпкинщини від фашистських загарбників.

Сиберізький сільський голова Віктор Хоменко привітав всіх присутніх зі святом, розповів про минуле й сьогодення села, його людей, вручив подарунки найстаршим та наймолодшим жителям, родинам, які перебувають у шлюбі найбільше років, місцевим умільцям. Від сільської ради всіх присутніх на святі пригощали короваєм та солодощами.

З вітальним словом до громади звернулася заступник голови районної державної адміністрації, начальник управління агропромислового розвитку Ірина Труба, яка була присутня на заході.

В рамках святкування жителі села переглянули цікаву концертну програму, підготовлену працівниками Ріпкинського районного Будинку культури разом з учасниками художньої самодіяльності, танцювальним колективом «Каблучок» з м. Чернігова, ознайомились з виставкою робіт місцевих народних умільців.

Для дітей був організований ігровий майданчик, а для учасників свята безпрограшна лотерея. Закінчилось святкування феєрверком.