back

Районна серпнева конференція педагогічних працівників

28 серпня 2013

28 серпня 2013 року в Ріпкинському районному Будинку культури відбулася районна серпнева конференція педагогічних працівників в якій взяли участь голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко, голова районної ради Віктор Бугай, заступник голови райдержадміністрації Андрій Булда, начальник відділу освіти райдержадміністрації Леонід Багмут.

На конференції було підведено підсумки навчально-виховного процесу за минулий рік та окреслено основні напрямки роботи на цей навчальний рік.

У своєму виступі голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко акцентував увагу присутніх на модернізації освіти та належній підготовці загальноосвітніх шкіл району до нового навчального року. «Упевнений у тому, що завдання, які стоять і перед вами, і перед нами, і які ставить Президент України Віктор Янукович, зможемо успішно вирішувати», - підкреслив керівник району.

На конференції вшанували кращих педагогічних працівників району, а молоді спеціалісти отримали добре слово від старших колег та подарунки і квіти від районної профспілки працівників освіти.