back

Нарада з питань підготовки житлово-комунальних дільниць району до роботи в осінньо-зимовий період

28 серпня 2013

27 серпня 2013 року голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко за участі свого заступника Ірини Труби, керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Павленко, відділу житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури райдержадміністрації провів нараду з питань підготовки житлово-комунальних дільниць району до роботи в осінньо-зимовий період.

На нараді були присутні представники КП: «Замглай ЖЕД», «Замглай Водоканал», «Водоканал» смт Ріпки, ТОВ «Комунальник» смт Любеч, «Ріпкинська ЖЕД» смт Ріпки, ПП «Аквапосад» смт Добрянка.

Обговорювалися питання підготовки житлово-комунальних дільниць району до роботи в осінньо-зимовий період. На даний час об’єкти водопровідно-каналізаційного господарства в районі знаходяться в робочому стані. Проводяться планові, поточні ремонти та обстеження колонок, засувок і іншого обладнання.

КП «Водоканал» смт Ріпки прокладено 150 метрів водогону по вул. Святомиколаївській в райцентрі, замінено 2 глибинних насоси на свердловинах, 2 потужні насоси на КНС, повністю підготовлені всі свердловини до роботи в осінньо-зимовий період, за даними моніторингу житловий фонд підготовлено на 88 %. Проводиться планова перевірка та технічне обстеження ДВК газифікованих багатоквартирних житлових будинків, здійснюються планові роботи з ремонту покрівель житлових будинків.

КП «Водоканал» планує провести заміну 20 люків на оглядових колодязях.

Всі необхідні роботи з підготовки до осінньо-зимового періоду планується завершити до 1 жовтня 2013 року. За результатами проведеної наради опрацьовані всі шляхи вирішення питань, дані відповідні доручення.