back

З Днем незалежності України та Днем Державного Прапора України!

23 серпня 2013

Шановні жителі району!

Щиро вітаємо вас з двадцять другою річницею проголошення незалежності України та Днем Державного Прапора України. Для всіх країн світу такі дати є найбільшими державними святами. Такими вони є і для нашої України.

Безумовно, роки незалежності стали випробуванням для всіх нас – випробуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі. Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано стільки життів.

І сьогодні ми пліч-о-пліч будуємо світлий сонячний дім, імення якому – Україна. Непросто мурувати його стіни. Нелегко долати круту дорогу в завтра. Та віримо: обов’язково здолаємо, міцно станемо на ноги, якщо кожен з нас примножить свої добрі діла на отчій землі.

У ці святкові дні бажаємо добра і здоров’я, щастя і сімейної злагоди, взаєморозуміння і згуртованості в кожній громаді Нехай мрія про краще майбутнє додає наснаги для нових звершень, добрих починань в ім’я незалежної демократичної України.


Голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко


Голова районної ради Віктор Бугай