back

Святкування Дня селища в Добрянці

23 серпня 2013

22 серпня 2013 року відбулося святкування дня селища Добрянки, присвячене 22-ій річниці незалежності України, 70-ій річниці визволення селища від фашистських загарбників, вшануванню трудівників селища.

Участь в святкових заходах взяли: керівник апарату районної державної адміністрації Тетяна Павленко, помічник народного депутата України Владислава Атрошенка Борис Малашенко, який вручив вітальну адресу громаді від народного депутата та вітальні листи трьом жителям селища.

Керівник апарату районної державної адміністрації Тетяна Павленко вручила подяки голів районної державної адміністрації, районної ради жителям селища, які внесли вагомий внесок в розвиток селища, прославили його своєю працею далеко за його межами.

Відбулася виставка робіт народних умільців, жителі селища переглянули святкову концертну програму за участі голландсько-російського фольклорного ансамблю «Зарянка з м.Вахенінген (Нідерланди), що виконував пісні голландською, німецькою, російською та українською мовами, місцевих артистів, вокально-інструментального ансамблю «Красная шапочка» з м.Києва.