back

Нарада з питань енергозбереження в закладах гуманітарної сфери

22 серпня 2013

22 серпня 2013 року за наслідками робочої поїздки голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка в район в райдержадміністрації відбулася нарада з питання проведення роботи з енергозбереження в закладах гуманітарної сфери, яку проводив заступник голови районної державної адміністрації Андрій Булда в рамках реалізації в районі завдань і доручень Президента України щодо забезпечення енергетичної незалежності держави.

Він зосередив увагу присутніх на нараді керівників відповідних служб на проведенні роботи щодо зменшення в паливному балансі частки природного газу, збільшення обсягів використання місцевих видів палива, особливо піллетів.

Зокрема, наголосив на адресу начальника відділу освіти райдержадміністрації Леоніда Багмута щодо проведення обрахунків вартості заміни енергозатратних котлів по Великозліївській, Павлівській ЗОШ І-ІІІ ст., можливості реконструкції котельні Радульської ЗОШ І-ІІІ ст. з встановленням економного сучасного котла, що буде працювати на твердих видах палива.

Окрема увага на нараді загострювалась на необхідності промивки системи опалення по дошкільних навчальних закладах. За наслідками проведення наради керівникам відповідних служб запропоновано скласти графік проведення даних робіт та обрахунки їх вартості.