back

Робочі зустрічі голови районної державної адміністрації

22 серпня 2013

21 серпня 2013 року голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко взяв участь в роботі чергової сесії Любецької селищної ради та провів зустріч з депутатами селищної ради.

Цього дня голова райдержадміністрації Володимир Герасенко разом з керівником філії «Ріпкирайавтодор» ДП «Чернігівоблавтодор» Олександром Мельником провів обстеження доріг з метою проведення ремонту, обговорені питання фінансування та оплати виконаних робіт.

На зустрічі Володимира Герасенка з головою районної організації ветеранів України Іриною Вольською-Баскевич обговорювалися питання проведення заходів з нагоди 70-ї річниці визволення Ріпкинщини від фашистських окупантів, районного етапу естафети «Слава визволителям України» та підготовки відповідних матеріалів в зв’язку з її проведенням, організації зустрічі з ветеранами Великої Вітчизняної війни та учасниками бойових дій.

Голова райдержадміністрації зустрівся з в.о. головного лікаря КЗ «Ріпкинська ЦРЛ» Вірою Семендяй, в ході зустрічі обговорені питання роботи фельдшерсько-акушерських пунктів району.

Керівник району провів співбесіду з головним спеціалістом районного управління юстиції Олександром Летошком з приводу надання погодження на призначення його начальником відділу державної виконавчої служби Ріпкинського районного управління юстиції.