back

Про додаткове виділення путівок на санаторно-курортне лікування

14 серпня 2013

З метою охоплення більшої кількості застрахованих осіб санаторно-курортним лікуванням в четвертому кварталі 2013 року Фондом соціального страхування з тимчасової втрати працездатності передбачається додаткове виділення путівок за різними профілями лікування. Найбільше путівок буде виділено до санаторію «Остреч» м. Мена, Чернігівської області, який користується найбільшою популярністю серед застрахованих осіб.


Санаторій «Остреч» має потужній лікувальний потенціал тому, з року в рік зростає кількість бажаючих поправити своє здоров»я саме в цьому закладі. Санаторій «Остреч» передбачає комплексне лікування та профілактику захворювань серцево-судинної системи, органів травлення, нервової системи, органів опори та руху, органів дихання, органів зору з максимальним використанням природних лікувальних ресурсів, фізіотеравпетичних методів, дієтотерапії, лікувальної фізкультури.

Для цього страхувальнику необхідно завчасно подати заявку до міжрайонної дирекції, а застрахованій особі спланувати відпустку.