back

День села Голубичі

12 серпня 2013

Гучна музика, усміхнені обличчя та чудовий настрій – у селі Голубичі Ріпкинського району святкували День села. Завітав на свято і народний депутат України Владислав Атрошенко. Свій візит він розпочав з огляду робіт місцевих майстрів, які стали справжньою прикрасою свята. Під час минулого візиту народний депутат був настільки вражений талантом місцевого художника Іванка Григорія, що придбав одну з його картин. Родзинкою виставки стали стіннівки з фотографіями, які змальовують історію села від радянських часів і до сьогодення.

– Мені дуже приємно бачити, що жителям села Голубичі небайдужа їх історія. А люди які пам’ятають про своє минуле – мають велике майбутнє. Сьогодні ми привезли до місцевого ФАПу ваги для новонароджених. Я сподіваюсь, що вони будуть дійсно у нагоді, адже за минулий рік у вашому селі народилося шість немовлят, а це хороший показник. Зазначив під час свого виступу Владислав Атрошенко.

Як завжди, народний депутат привіз святкові подарунки, серед яких медикаменти для ФАПу, ремонтні матеріали та книжки для сільської бібліотеки.

– Я хотів би щиро подякувати Владиславу Анатолійовичу за підтримку та допомогу яку він надає нашій громаді. Розуміння того, що про нас пам’ятають надає нам сили і впевненості у завтрашньому дні. Підсумував свій виступ сільський голова Віктор Нагуло.

З офіційного сайту народного депутата України Владислава Атрошенка