back

Забезпечити оперативне реагування на проблемні питання - основне завдання опрацювання звернень до органів виконавчої влади

09 серпня 2013

Голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко на щоденній нараді із заступниками наголосив на необхідності активізувати роботу зі зверненнями громадян, постійно спілкуватись з жителями району, вдосконалювати методи вирішення проблем кожної окремої людини чи територіальної громади населеного пункту, працювати оперативно і результативно, як цього вимагає Президент України Віктор Янукович.

9 серпня до голови райдержадміністрації звернулась жителька смт Ріпки, депутат Ріпкинської селищної ради з приводу пожежі, яку спричинив її неповнолітній сусід в своїй квартирі, внаслідок чого пошкоджено майно, що знаходилося поряд в адміністративному приміщенні організації та була створена загроза для житла заявниці. До того ж через агресивну поведінку підлітка громадянка відчула реальну небезпеку для себе.

Володимир Герасенко скликав оперативну нараду за участі заступника голови райдержадміністрації Андрія Булди, керівників районного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Ріпкинського РВ УМВС України в Чернігівській області, Ріпкинської селищної ради, КЗ «Ріпкинська центральна районна лікарня» ( де перебуває нині підліток), працівників райдержадміністрації. Після ґрунтовного обговорення всіх обставин події голова райдержадміністрації доручив терміново вжити заходів, щоб вирішити дану проблему з урахуванням складних обставин життя хлопця.