back

Робочі зустрічі голови райдержадміністрації Володимира Герасенка

09 серпня 2013

8 серпня голова райдержадміністрації Володимир Герасенко провів ряд робочих зустрічей з актуальних питань життєдіяльності району. На його зустрічі з в.о. директора ТОВ «ЧІМК» Михайлом Сечком обговорювалися питання збирання врожаю, підготовки грунтів до посіву озимих культур. На території району вже стовідсотково зібрано озиму пшеницю при врожайності 53,8 ц/га, заготовлено 2120 т сінажу, 1614 т сіна. Це найкращий показник по заготівлі кормів для утримання ВРХ на осінньо-зимовий період. При спілкуванні Микола Михайлович проінформував, що підприємство вже зібрало біля 3 тис. т картоплі при врожайності більше 400 ц/га. Приємно відзначити, що колективом фахівців цього підприємства проводиться системна робота по досягненню таких показників.

Голова райдержадміністрації зустрівся з головним бухгалтером КЗ «Ріпкинська центральна районна лікарня» Зоєю Сорокою щодо кошторисів та змін до них, підготовки закладу до роботи в осінньо-зимовий період, здійснення повірки приладів обліку тепла, води та електроенергії, забезпечення закладу комп’ютерами з метою вдосконалення і підвищення оперативності його роботи. Проведено фінансування ремонту опалювальної системи, дахів, систем водопостачання та водовідведення.

Темою розмови голови райдержадміністрації з представниками ГУМВС України в Чернігівській області по боротьбі з економічною злочинністю була співпраця органів влади з представниками правоохоронних органів щодо запобігання поширенню злочинності в сфері економічної діяльності. Особливу увагу було звернуто на використання земельних ресурсів.