back

Робочі зустрічі та наради голови районної державної адміністрації Володимира Герасенка

08 серпня 2013

7 серпня голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко зустрівся з начальником Ріпкинського РВ УДСНС України в Чернігівській області Ігорем Афанас’євим з питання забезпечення пожежної безпеки на території району. Дано доручення щодо посилення контролю за дотриманням протипожежних вимог в лісах, сільськогосподарських угіддях і торфовищах, проведення постійного моніторингу стану пожежної безпеки, встановлення контролю за станом пожежної безпеки в сільськогосподарських підприємствах, на елеваторах, в місцях збирання врожаю, його зберігання та переробки. Необхідно забезпечити проведення рейдових перевірок дотримання вимог пожежної безпеки, вжити заходів для підтримки в підвищеній готовності наявних сил та засобів пожежного гасіння, посилити контроль за місцями масового відпочинку на територіях лісових масивів, відкритих водоймах.

Цього дня голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко провів зустріч з начальником філії «Ріпкирайавтодор» ДП «Чернігівоблавтодор» Олександром Мельником з приводу ямкового ремонту вулиць в смт Ріпки ( вул. Попудренка, Святомиколаївської, Київської) та дороги Ріпки-Замглай (через Глинянку). Вирішено забезпечити проведення ямкового ремонту в Любечі в рамках підготовки до VI Відкритого фестивалю традиційної слов’янської культури та бойових єдиноборств «Київська Русь».Обговорені питання фінансування та оплати зазначених робіт.

7 серпня голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко провів нараду, де обговорювалися питання щодо звернення депутатів районної ради про надання більш якісних послуг перевізниками, внесення змін в графіки маршрутів автобусів. Знайдено порозуміння з цих питань, опрацьовані шляхи їх вирішення, дано доручення.