back

Розширене засідання Колегії райдержадміністрації спільно з Президією районної ради

30 липня 2013

30 липня голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко провів розширене засідання Колегії районної державної адміністрації спільно з Президією районної ради, на яке були запрошені начальники управлінь, відділів районної державної адміністрації, керівники підприємств, установ, організацій району, сільські, селищні голови, представники засобів масової інформації.


Розглянуто наступні питання:
1. Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету району за І півріччя 2013 року та завдання на ІІІ квартал;
2. Про стан взаємодії районної державної адміністрації з РВ УМВС України в Чернігівській області у сфері забезпечення дотримання норм Конституції України, законів України у сфері забезпечення правопорядку, захисту прав і свобод громадян.

З першого питання виступив перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Мохнач. Проаналізувавши основні показники реалізації Програми та бюджету району за звітний період, він зупинився на виконанні в районі соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича щодо розвитку будівельної галузі, зокрема, на питанні проведення реконструкції приміщення Добрянської ЗОШ І-ІІІ ст. з розміщенням в одноповерховій будівлі молодіжного шкільного центру, яку здійснює ДП "УкрСівербуд" ЗАТ "ДСК" ( м.Чернігів).

В обговоренні взяли участь: Труба Ірина – заступник голови районної державної адміністрації, начальник управління агропромислового розвитку, Максименко Сергій – начальник ДПІ в районі, Нерус Володимир – директор ДП «Ріпкиагролісгосп», Москалець Ніна - фізична особа-підприємець, Крикунова Людмила – начальник Ріпкинської ЖЕД, Багмут Леонід – начальник відділу освіти районної державної адміністрації, Гоголь Ігор – начальнику управління соціального захисту населення районної державної адміністрації, Шопська Надія – редактор районної газети «Життя Полісся», Головач Микола – любецький селищний голова. З другого питання доповів Приходько Олександр – т.в.о. начальника міліції громадської безпеки Ріпкинського РВ УМВС України в Чернігівській області.

Звертаючись до новопризначеного начальника державної податкової інспекції в районі Сергія Максименка, голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко відзначив результативну та злагоджену роботу колективу інспекції. Він висловив побажання, щоб робота податківців району спрямовувалась на недопущення підприємцями порушень в сплаті податків, на покращення їхньої інформованості про зміни в чинному законодавстві, встановлення і підтримання партнерських стосунків.

Керівник району дав доручення щодо проведення робочої наради з питання діяльності Ріпкинської ЖЕД та підвів підсумки засідання, акцентувавши увагу присутніх на необхідності підготовки до VI Відкритого фестивалю традиційної слов’янської культури та бойових єдиноборств «Київська Русь» в Любечі, здійсненні заходів з виконання бюджетів та благоустрою.