back

На Ріпкинщині задоволено 99% заяв щодо реєстрації нерухомості

30 липня 2013

У першому півріччі нинішнього року в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно державними реєстраторами реєстраційної служби Ріпкинського районного управління юстиції зареєстровано 1357 заяв. При цьому 949 – це заяви про державну реєстрацію права власності, 218 – про державну реєстрацію іншого речового права, 24 – про державну реєстрацію обтяження, 3 – про отримання інформації, 13- про внесення змін, 2 – про відкликання заяв та 148 запитів про отримання інформації.

Державними реєстраторами задоволено 1340 заяв або 99% від загальної кількості зареєстрованих. Решта заяв розглядається в строки, встановлені чинним законодавством.

Варто зазначити, що з метою забезпечення ефективного прийому заяв громадян у першому півріччі 2013 року відкрито в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 838 розділів на ОНМ, та зареєстровано 876 прав власності громадян.

Реєстраційна служба Ріпкинського районного управління юстиції і надалі вживатиме заходи щодо належної підготовки для виконання покладених на службу завдань і здійснення функцій, що сприятиме забезпеченню у межах визначеної компетенції охорони особистих і майнових прав громадян.