back

Робочі наради та зустрічі голови райдержадміністрації Володимира Герасенка

24 липня 2013

22 липня голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко провів виїзну нараду в Олешнянській ЗОШ І-ІІІ ст. ім.С.Русової з питання підготовки школи до нового навчального року та відзначення 20-річчя присвоєння їй почесного імені С.Русової. При обговоренні питань, що стосуються життєдіяльності територіальної громади, Олешнянської ЗОШ І-ІІІ ст. ім С.Русової та шкільного музею С.Русової, учасники наради дійшли згоди стосовно співпраці керівників підприємств та приватних підприємців, що працюють на території Олешнянської сільської ради, з сільською радою та керівництвом школи в підготовці навчального закладу до 2013-2014 н.р. та в оновленні шкільного музею.

Голова районної державної адміністрації провів зустріч-бесіду на адміністративній території ТОВ «Папернянський кар’єр скляних пісків» з керівником цього підприємства щодо особливостей діяльності та подальшої перспективи розвитку виробництва.

Разом з олешнянським сільським головою Володимир Герасенко побував у садибі Софії Русової та на Майдані її імені, де знаходиться пам’ятний знак. Прийнято рішення і дано відповідні доручення стосовно реконструкції цього знаку, пошкодженого внаслідок природних явищ.

Цього дня голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко зустрівся з начальником управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Ігорем Гоголем за результатами звернення громадян стосовно надання їм соціальних допомог. Вони обговорили стан фінансування та проведення виплат. Особлива увага надавалась питанням адресних допомог в зв’язку з вагітністю та пологами, догляду за дитиною до досягнення нею 3-х річного віку.

23 липня голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко провів зустріч з директором ДП «Добрянське лісове господарство», депутатом обласної ради Іваном Горохівським щодо діяльності цього підприємства та будівництва лісової дороги.