back

Про результати контрольно-ревізійної роботи Чернігівської міжрайонної державної фінансової інспекції за І півріччя 2013 року

24 липня 2013

Чернігівська міжрайонна державна фінансова інспекція повідомляє, що працівниками сектору в Ріпкинському районі впродовж І півріччя 2013 року проведено 2 контрольні заходи: ревізію фінансово-господарської діяльності РКП «Водоканал» та ревізію виконання селищного бюджету Ріпкинської селищної ради. Крім того спеціалістами сектору проведено 2 спільні перевірки з правоохоронними органами в якості залучених спеціалістів.

Проведеними контрольними заходами охоплено фінансових і матеріальних ресурсів в сумі 12071,88 тис. гривень. Виявлено фінансові порушення, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 147,6 тис. грн., в тому числі недоотримано фінансових ресурсів на суму 61,45 тис. грн., проведено витрат з порушеннями законодавства на суму 86,15 тис. гривень. Направлено 2 інформації про результати ревізій та перевірок для прийняття управлінських рішень. Притягнуто до адміністративно відповідальності по ст. 164-2 4 особи, сума адміністративних штрафів склала 0,88 тис. гривень. Відшкодовано втрат фінансових і матеріальних ресурсів, допущених внаслідок порушень законодавства на суму 29,04 тис. гривень.


Начальник Чернігівської міжрайонної
державної фінансової інспекції М.О. Зіненко