back

Актуальні питання життєдіяльності району

15 липня 2013

12 липня голова райдержадміністрації Володимир Герасенко провів нараду щодо осередку займання на колишніх полях фільтрації торф’яників, що несе загрозу розповсюдження цього осередку до території Замглайської селищної ради та близько розташованих лісів і чагарників. Прийнято рішення щодо виділення пального для забезпечення роботи екскаватора по обвалуванню осередку та поставлена вимога встановити потужний брандспойт і забезпечити безперебійну подачу води насосною станцією, а у разі необхідності залучати інші підприємства з метою оперативної ліквідації осередку загоряння.

Цього дня голова районної державної адміністрації провів нараду з питань оптимізації закладів освіти та підготовки загальноосвітніх закладів району до нового 2013-2014 навчального року, інших актуальних питань функціонування галузі.

На зустрічі з керівництвом та акціонерами ПАТ «Ріпкинське АТП-17444» Володимир Герасенко було обговорено питання надання більш якісних послуг з перевезення пасажирів, відкриття додаткових маршрутів та продовження маршрутів в малочисельні населені пункти для повноцінного забезпечення жителів району транспортним сполученням з районним центром та м. Чернігів. Мова також йшла про збільшення кількості послуг з перевезення вантажів, підготовку вантажного транспорту для залучення його до збирання врожаю.