back

Робочі зустрічі голови райдержадміністрації

12 липня 2013

11 липня голова райдержадміністрації Володимир Герасенко провів ряд робочих зустрічей з керівниками районних служб, організацій та підприємств. Він обговорив з керівником філії «Ріпкирайавтодор» ДП «Чернігівоблавтодор» Олександром Мельником питання проведення ремонтних робіт на території району.


З начальником управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Ігорем Гоголем голова районної державної адміністрації вів розмову про внесення змін до законодавчих актів щодо оплати допологових лікарняних листів та виплат одноразових допомог по догляду за дитиною до 3-х років.
На зустрічі з директором ТОВ «Україна» Миколою Максименком розглядалися питання про хід збирання в господарстві ранніх зернових, плани щодо структури посівів під урожай 2014 року та наміри щодо продажу збіжжя.
Розмова голови районної державної адміністрації з головним лікарем КЗ «Ріпкинська Центральна районна лікарня» Петром Моспанком стосувалася внесення змін до штатного розпису, що дасть можливість зменшити навантаження на хірургів, які працюють в стаціонарі. Також в зв’язку з виходом з ладу рентгенівського обладнання була обговорена перспектива відновлення його роботи та можливість придбання нового сучасного рентгенапарату.