back

Нарада в райдержадміністрації з актуальних питань життєдіяльності району

09 липня 2013

9 липня голова райдержадміністрації Володимир Герасенко провів нараду із заступниками, керівниками підрозділів, управлінь та відділів райдержадміністрації з питання виконання Указів Президента України, його розпоряджень, постанов Кабінету Міністрів України, розпоряджень і доручень голів обласної, районної державних адміністрацій з розв’язання поточних проблем соціально-економічного розвитку району.

На нараді розглянуто наступні питання:
1. Про пенсійне забезпечення та нове в пенсійному законодавстві.
2. Про стан пожежонебезпечної ситуації в районі.
3. Про заходи щодо попередження занесення і розповсюдження збудника африканської чуми свиней на території Ріпкинського району.
4. Про стан розрахунків за електроенергію на території району.
5. Про стан доріг на території району.
6. Про оздоровлення дітей.

Підводячи підсумки наради, голова райдержадміністрації дав ряд доручень, зокрема, щодо подання до районної ради проекту рішення «Про створення добровільної пожежної дружини» та розробки проекту районної програми "Про добровільні пожежні дружини", підготовки листа до ДП «Чернігівоблавтодор» з проханням про надання дозволу філії «Ріпкирайавтодор» на проведення ремонту доріг на території населених пунктів Даницької сільської ради, забезпечення інформування населення через районну газету «Життя Полісся» про попередження занесення і розповсюдження збудника африканської чуми свиней, заходи безпеки та профілактики.