back

Пришкільні табори відпочинку розпочали свою роботу

29 травня 2013

На виконання нових соціальних ініціатив Президента України «Діти — майбутнє України» в районі створено умови для відпочинку та творчого розвитку дітей в літній період. З 27 травня цього року розпочали свою роботу пришкільні табори відпочинку на базі 14 загальноосвітніх навчальних закладів району, а саме, Добрянської, Замглайської, Любецької, Ріпкинської №2, Великозліївської, Вербицької, Новоукраїнської, Новояриловицької, Олешнянської, Павлівської, Тарасо-Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Гучинської та Сиберізької ЗОШ І-ІІ ступенів, Ріпкинської гімназії.

До 12 червня 779 учнів загальноосвітніх навчальних закладів району зможуть відпочити, весело, і водночас цікаво й змістовно провести вільний час, розвинути свої здібності, проявити себе в активній творчій діяльності.

У всіх таборах урочисто відбулося відкриття табірної зміни. Вихованцям було запропоновано різноманітні заходи, які пройшли у рамках «Днів дружби», «Днів знайомств»: конкурси емблем, малюнків, веселі дискотеки, спортивні ігри, творчі майстерні тощо.