back

Команда депутатів Ріпкинського району краща в області

20 травня 2013

17 травня на стадіоні імені Ю.Гагаріна відбулася ІІІ обласна літня спартакіада серед депутатів місцевих рад Чернігівщини, присвячена 70–річчю визволення Чернігівщини від фашистських загарбників. Спортивне дійство розпочалося маршем 23 команд – учасниць та підняттям Державного прапора України.

Учасників змагань привітав голова обласної ради Анатолій Мельник.

В урочистій церемонії відкриття брали участь перший заступник голови обласної ради Іван Коробка, Чернігівський міський голова Олександр Соколов, керівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації та виконавчого апарату обласної ради.

Команди змагалися з таких видів спорту як настільний теніс, шахи, шашки, волейбол та міні – футбол.

За кількістю набраних очок у командному заліку впевнену перемогу виборола збірна команда депутатів Ріпкинського району. Серед її здобутків – дві нагороди: за перше місце з міні – футболу та друге у змаганнях із шахів. Гідну конкуренцію лідеру спартакіади склали команди Срібнянського та Борзнянського районів, які завоювали відповідно друге та третє місце.

Переможців та призерів обласної спартакіади в індивідуальних та командних змаганнях нагороджено грамотами, медалями і кубками.