back

Нарада з актуальних питань економічного та соціального розвитку району

14 травня 2013

14 травня голова райдержадміністрації Володимир Герасенко за участі голови районної ради Віктора Бугая провів нараду із заступниками голови, керівниками підрозділів, управлінь та відділів райдержадміністрації з питання виконання Указів Президента України, його розпоряджень, постанов Кабінету Міністрів, розпоряджень і доручень голів обласної, районної державних адміністрацій з розв’язання поточних проблем соціально-економічного розвитку району.
З інформацією про стан криміногенної ситуації на території району виступив заступник начальника Ріпкинського РВ УМВС України в Чернігівській області Анатолій Позняк. Про надзвичайні ситуації в районі доповів начальник 6-ї державної пожежно-рятувальної частини Ріпкинського РВ УМВС в Чернігівській області Андрій Швачко. Про стан надходжень до місцевого та державного бюджетів протягом січня-травня 2013 року проінформував в.о. начальника ДПІ Сергій Максименко. Ріпкинський селищний голова Сергій Гарус доповів про підсумки проведення Дня довкілля на території селища. Виступ начальника цеху обслуговування споживачів №1 в Ріпкинському районі Чернігівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Тетяни Башлакової стосувався стану передплати на періодичні видання, зокрема, обласну газету «Деснянська правда» та районну газету «Життя Полісся». Заступник голови райдержадміністрації Андрій Булда повідомив про благодійну акцію, яка буде проведена 17 травня під час вечору танцю, музики і пісні «Наполним мир любовью и теплом», підготованого вихованцями та педагогами Ріпкинської школи мистецтв.
Голова райдержадміністрації Володимир Герасенко доручив створити районну комісію з метою обстеження санітарного стану та благоустрою населених пунктів району, звернувши особливу увагу на стан сміттєзвалищ. Також він нагадав про закінчення терміну виконання його доручення щодо обстеження стану систем опалення, вивчення потреби закладів бюджетної сфери у паливі на наступний опалювальний сезон.