back

Святкові заходи з нагоди Дня Перемоги

13 травня 2013

9 травня в районі відбулися святкові заходи з нагоди Дня Перемоги, в яких взяли участь голова райдержадміністрації Володимир Герасенко, народний депутат України Михайло Чечетов, перший заступник голови обласної ради Іван Коробка, депутати обласної ради Іван Горохівський та Іван Чаус, голова районної ради Віктор Бугай, помічник-консультант народного депутатата України Владислава Атрошенка Борис Мелашенко, заступники голови райдержадміністрації та районної ради, депутати районної та місцевих рад, працівники органів місцевого самоврядування, священнослужителі, представники ветеранських організацій, трудових колективів, учні та педагоги загальноосвітніх навчальних закладів. Цього дня в усіх територіальних громадах пройшли мітинги-реквієми, концертно-розважальні програми, народні гуляння, працювала святкова торгівля.
Народний депутат України Михайло Чечетов та керівництво району відвідали вдома ветеранів Великої Вітчизняної війни в смт Ріпки та селах Малий Злієв і Вороб’їв.
Неподалік від села Тараса Шевченка, в лісі, був відкритий пам’ятний хрест розстріляним фашистами під час Великої Вітчизняної війни 68 мирним жителям сіл Тараса Шевченка та Мокрих Величок. В мітингу-реквіємі взяли участь депутат районної ради Микола Дятел, працівники Тарасошевченківської сільської ради, представники первинної організації ветеранів, учні та педагоги місцевої школи, родичі та односельці загиблих.
За сприяння депутата обласної ради Івана Чауса відбулися святкові концерт та дискотека на Голубих озерах поблизу села Олешня.