back

Глава держави наголошує на важливості поглиблення співпраці виконавчої влади та громадськості

25 квітня 2013

Президент України Віктор Янукович наголошує на важливості поглиблення співпраці місцевих органів влади з представниками профспілок, громадських організацій, експертів під час вирішення важливих для життєдіяльності регіону питань.
«Дослухайтеся до професіоналів і намагайтеся приймати колегіальні рішення в адміністрації. Така співпраця завжди буде корисною. Чим ширше коло осіб ви будете залучати до прийняття будь-яких управлінських рішень, тим краще», - заявив Глава держави під час зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій.
На переконання Віктора Януковича, залучення представників громадянського суспільства до ухвалення державних рішень матиме позитивний результат, адже вони матимуть інформацію стосовно «дій влади, над чим вона працює, що намагається зробити».
Президент також наголосив на важливості виваженої кадрової політики, яка повинна бути спрямована на залучення кращих фахівців, професіоналів на всіх напрямках діяльності органів виконавчої влади.
«Хотів би, щоб ви вірили у власні сили завжди, прагнули вдосконалюватись, вчились, вивчали досвід інших», - сказав Глава держави, звертаючись до кандидатів на посади голів районних державних адміністрацій.