back

Збори активу району з нагоди представлення нового голови Ріпкинської райдержадміністрації Володимира Григоровича Герасенка

01 квітня 2013

1 квітня 2013 року за участі голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка, першого заступника голови обласної ради Івана Коробки, заступника голови-керівника апарату обласної державної адміністрації Миколи Стрільця та голови районної ради Віктора Бугая відбулися збори активу району, де було представлено голову районної державної адміністрації Володимира Герасенка. Голова обласної державної адміністрації ознайомив присутніх з розпорядженням Президента України Віктора Януковича від 28 березня 2013 року про призначення на посаду голови райдержадміністрації та акцентував увагу присутніх на проблемах, над вирішенням яких потрібно працювати, робити все належне, щоб дії влади були зрозумілими для кожної людини і вона відчувала підтримку з боку влади.
Зокрема, він зазначив про необхідність виконання завдань з реалізації в районі соціальних ініціатив Президента України, забезпечення оперативних дій влади з проведення противоповеневих заходів, соціального розвитку сільських територій, аграрного сектору та лісової галузі. Володимир Хоменко вважає за перспективний напрям відновлення діяльності торфопереробної галузі як бюджетоутворюючої. Також він побажав Володимиру Григоровичу успіхів в роботі на цій відповідальній посаді та висловив сподівання, що новий керівник району, маючи великий практичний досвід, об’єднає навколо себе людей, організує злагоджену роботу над вирішенням актуальних проблем життєдіяльності району та його розвитку.
Голова районної державної адміністрації Володимир Герасенко у своєму виступі подякував за високу довіру та зупинився на пріоритетах своєї діяльності, серед яких найперше – піклування про людей. Він запевнив, що докладе всіх зусиль для виконання поставлених завдань і сподівається на порозуміння і підтримку активу району, його жителів. Він звернувся до сільських та селищних голів, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій, служб та силових структур, доручивши їм терміново підготувати інформацію про існуючі проблеми в сферах їхньої компетенції, наголосивши на змістовності та лаконічності поданих матеріалів.