back

Загальні збори громадян за місцем проживання в селищі Радуль, в селах Буянки, Великі Осняки, Лопатні

01 квітня 2013

29 березня 2013 року відбулися загальні збори громадян за місцем проживання в смт Радуль за участі народного депутата України Владислава Атрошенка, депутата обласної обласної ради Івана Чауса, першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Мохнача, заступника начальника управління Пенсійного фонду України в районі Тетяни Суржик, начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ігоря Гоголя. Жителі селища підняли питання відсутності внутрішніх туалетів в школі, незадовільної роботи швидкої медичної допомоги, потреби в ремонті ФАПу.
Народний депутат України вручив кухонний посуд для дошкільного навчального закладу, електроплитку для ФАП та цінний подарунок Радульській ЗОШ І-ІІІ ст. Депутат обласної ради подарував школі спортивний інвентар.
На зборах громадян за місцем проживання в селі Лопатні були присутні помічник-консультант народного депутата України Владислава Атрошенка Борис Мелашенко, який подарував Лопатнівському ФАП тонометр. Жителі села озвучили ряд актуальних питань, серед яких неналежна робота швидкої медичної допомоги, стан захворювання корів на лейкоз та потреба у видаленні аварійних дерев в приватному секторі.
Цього дня за участі заступника голови райдержадміністрації, депутата районної ради Ірини Труби відбулися загальні збори громадян за місцем проживання в селі Великі Осняки. Жителі села Великі Осняки стурбовані ходом розчищення доріг від снігу, питаннями благоустрою кладовища та видалення аварійних дерев.
30 березня 2013 року в селі Буянки відбулися збори громадян за місцем проживання, на яких громадяни підняли проблеми незручного графіку руху автобусу до райцентру через Замглай та організації прибирання території кладовища.