back

Нарада в райдержадміністрації з вирішення актуальних питань життєдіяльності території

29 січня 2013

29 січня в.о.голови райдержадміністрації Сергій Мохнач провів нараду із заступниками голови, керівниками підрозділів, управлінь та відділів райдержадміністрації з питання виконання Указів Президента України, його розпоряджень, постанов Кабінету Міністрів, розпоряджень і доручень голів обласної, районної державних адміністрацій з розв’язання поточних проблем соціально-економічного розвитку району. Він вручив Почесну грамоту райдержадміністрації завідувачу сектором Чернігівської міжрайонної державної фінансової інспекції в Ріпкинському районі Антоніні Хололієнко з нагоди 20-річчя заснування Державної контрольно-ревізійної служби в Україні. Виступ начальника відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ райдержадміністрації Зінаїди Пінчук стосувався 95-й річниці подвигу Героїв Крут. Учасники наради вшанували хвилиною мовчання пам’ять про полеглих українських юнаків-патріотів.

Начальник служби цивільного захисту в Ріпкинському районі територіального управління Міністерства надзвичайних ситуацій у Чернігівській області Анатолій Криса та заступник начальника Ріпкинського районного відділу УМВС України в Чернігівській області Анатолій Позняк доповіли про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які виникали на території району протягом грудня 2012 та січня 2013 років. Про проведену роботу в зимовий період під час ускладнення погодних умов розповів директор Ріпкинського РЕМ Микола Терешенко. Начальник управління Пенсійного фонду України в Ріпкинському районі Олександра Чубак проінформувала про нове в пенсійному законодавстві та стан виплат пенсій в районі. З особливостями реформування системи екстренної та невідкладної медичної допомоги ознайомив присутніх головний лікар Ріпкинської ЦРЛ Петро Моспанко. Про стан забезпечення інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації в контексті реалізації соціальних ініціатив Президента України В.Януковича доповів начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Ігор Гоголь. Редактор районної газети «Життя Полісся» Надія Шопська проінформувала про виконану роботу із збільшення тиражу цього видання.

В.о.голови райдержадміністрації Сергій Мохнач дав ряд доручень щодо забезпечення ФАПів ліками та стовідсоткового забезпечення засобами реабілітації інвалідів, контролю за ходом сплати за послуги електропостачання бюджетних установ, контролю правоохоронних органів за роботою кафе «Транзит» в Ріпках, роботою редактора з населенням та трудовими колективами щодо передплати районної газети. Також він адресував запитання в.о. начальника державної податкової інспекції в районі Сергію Максименку стосовно податку на нерухоме майно, адже мають місце звернення громадян до районної влади стосовно даної проблеми.