back

Триває прийом заявок на участь в Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2020»

26 січня 2021

Триває прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2020» |  Kultura Visit Kherson RegionНаціональний конкурс «Благодійна Україна» проводиться з 2007 року. Засновником є Всеукраїнська благодійна організація «Асоціація благодійників України». 

Мета конкуру — підтримка волонтерського руху України, визнання українського волонтерства як унікального явища сьогодення; сприяння розвитку благодійництва як національної традиції, узагальнення і поширення інформації про кращі практики у сфері благодійництва.

У конкурсі можуть брати участь:

— благодійники/волонтери, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2020 року;

— благодійні проєкти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період;

— суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні;

—  представники медіа.

Кількість поданих заявок від однієї організації/фахівця є необмеженою.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Переможців на загальнодержавному рівні визначатимуть в основних (16), індивідуальних (3) та спеціальних (4) номінаціях.

Кінцевий термін подачі заявок для участі у конкурсі — 19 березня 2021 року.

Церемонія нагородження традиційно відбудеться навесні 2021 року.

Додаткову інформацію про конкурс (умови, критерії, порядок оцінювання) можна отримати на офіційному вебсайті Національного конкурсу «Благодійна Україна».

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації