back

Подарунки для багатодітних родин

05 січня 2021

Новорічні   свята – час коли очікування й святкування пов’язане зі світом добрих казок і  здивувань. Але найбільше чекають свят, звичайно, діти, адже вони іще так вірять у диво! І кожна дитина мріє отримати подарунок на Новий рік чи Різдво Христове.

А реалізувати ці дива на практиці і  створити  казку для малечі – справа дорослих. Саме тому, з метою покращення соціально-побутових умов багатодітних сімей, де виховується 5 і більше дітей, у рамках реалізації обласної Комплексної програми підтримки сім’ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2020 року дві багатодітні родини з Радуля отримали новорічні подарунки:сімя Клименок - два велосипеди, сімя Сусленко - двоярусне ліжко. 

Подарунки матерям а також солодощі для дітей,  придбані в рамках реалізації  Комплексної районної програми підтримки сім’ї, забезпечення ґендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2020 року вручила головний спеціаліст відділу культури, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Антоніна Мохнач.

 

 

 

Головний спеціаліст з питань інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації