back

Привітання голови РДА з Новорічними та Різдвяними святами

31 грудня 2020

Шановні жителі Ріпкинщини!

У ці передсвяткові дні від усього серця прийміть найщиріші вітання із найбільш очікуваними і світлими святами Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!

Ці традиційно родинні свята, сповнені віри, надії та радості, ми завжди зустрічаємо зі сподіваннями, адже піднімаємося ще на одну сходинку часу, говоримо про досягнення і успіхи, оцінюємо зроблене і, звичайно ж, плануємо справи на майбутнє.

Рік, що минає, був непростий, насичений подіями, напруженою працею та нашими спільними зусиллями вдалося зробити багато добрих справ. Ріпкинщина — серед лідерів за показниками соціально-економічного розвитку в області та посідає  3 місце.

Дякую усім і кожному, адже всі досягнення в районі це – результат нашої спільної праці.  Ми працюємо задля того, щоб наші діти почували себе захищеними,  у жителів - покращувалось життя, а громади   розвивалися.

У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції та  розуму. Ми маємо турбуватися про свою родину, громаду, в якій живемо, оберігати рідну землю та наполегливо працювати аби отримати бажані результати. Тільки разом  можливо зберегти все краще, що маємо та досягти успіхів.

Нехай 2021 рік буде щедрим на любов і добро, сповнений вірою і милосердям, принесе Ріпкинському краю, Чернігівщині та всій Україні довгоочікуваний мир та спокій, а кожній родині – здоров’я, добробут, удачу та втілення найзаповітніших мрій.

Нехай сяйво вогнів новорічних ялинок дарує вам і вашим родинам святковий настрій,  радість, віру і любов! 

 

З Новим роком та Різдвом Христовим!

 

З повагою і найкращими побажаннями

 

 

Людмила ПОЗНЯК,                                                  

Голова Ріпкинської районної                                                               

державної адміністрації