back

Людмила Позняк взяла участь у завершальній сесії районної ради сьомої каденції

19 листопада 2020

Засідання останньої у сьомому скликанні 31 позачергової сесії Ріпкинської районної ради  відбулось сьогодні, 19 листопада, у Ріпкинськомі районному будинку культури за участю 22 депутатів із 33 загального складу. Сесія проходила з дотриманням встановлених правил і норм карантину. Відкрив і провів засідання голова районної ради Роман Шупель.
У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Людмила Позняк, керівник апарату РДА Тетяна Кухаренко, начальники управлінь РДА та працівники виконавчого апарату районної ради.

Упродовж засідання депутати  розглянули та затвердили 11 важливих та нагальних рішень:

1. Про внесення змін до Програми фінансового забезпечення виконання Ріпкинською районною державною адміністрацією повноважень, делегованих їй Ріпкинською районною радою на 2020 рік.

2. Про затвердження комплексної Програми з інфекційного контролю та дотримання заходів із запобігання інфекцій, пов’язаних з наданням медичної допомоги в КНП «Ріпкинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Ріпкинської районної ради на 2020-2024 роки.

3. Про безоплатне прийняття в спільну власність територіальних громад сіл, селищ Ріпкинського району транспортного засобу .

4. Про внесення змін до фінансового плану КНП «Ріпкинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Ріпкинської районної ради на 2020 рік.

5. Про внесення змін до районної Програми організаційного забезпечення діяльності управління соціального захисту населення Ріпкинської районної державної адміністрації на 2019-2020 роки.

6. Про внесення змін до рішення районної ради від 24.12.2019 № 2-24/VIІ «Про районний бюджет Ріпкинського району на 2020 рік».

7. Про внесення змін до фінансування районної програми фінансової підтримки КНП «Ріпкинська центральна районна лікарня» Ріпкинської районної ради на 2020 рік.

8. Про затвердження уточненого фінансового плану КНП «Ріпкинська центральна районна лікарня» Ріпкинської районної ради на 2020 рік

9. Про безоплатну передачу бюджетних установ та комунальних закладів спільної  власності територіальних громад  сіл, селищ Ріпкинського району до комунальної власності Ріпкинської селищної ради.

10. Про безоплатну передачу бюджетних установ та комунальних закладів спільної  власності територіальних громад  сіл, селищ Ріпкинського району до комунальної власності Добрянської селищної ради.

11.  Про безоплатну передачу бюджетних установ та комунальних закладів спільної  власності територіальних громад  сіл, селищ Ріпкинського району до комунальної власності Любецької селищної ради.

По закінченню роботи засідання голова районної ради Роман Шупель подякував райдержадміністрації, апарату, депутатському корпусу та керівникам підприємств, установ за плідну та злагоджену роботу протягом останніх п’яти років діяльності Ріпкинської районної ради, зазначивши, що це дуже відповідальна робота,  за каденцію депутатський корпус активно працював у постійних комісіях над прийняттям важливих для району рішень.

Голова райдержадміністрації Людмила Позняк подякувала депутатам за розуміння та підтримку у вирішенні важливих економічних і соціальних питань для жителів Ріпкинського району.

Після завершення сесії, присутні депутати районної ради 7 скликання зробили спільне фото.

 

 

Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації