back

Людмила Позняк відвідала Радуль

03 вересня 2020

Вчора, 2 вересня, голова райдержадміністрації Людмила Позняк зустрілась із громадою Радульської селищної ради.

Строк перебування Людмили Володимирівни на посаді голови Ріпкинської районної державної адміністрації сягнув 100 днів. Під час зустрічі з громадою очільниця району прозвітувала про перші результати своєї роботи.

 

Працюємо разом на результат» - саме цю тезу я визначила своїм робочим гаслом. Такий підхід вже починає себе виправдовувати. Це виявляється як у зрушеннях, яких вдалося досягнути у певних застарілих проблемах, так і у порозумінні та співпраці, яку ми налагодили із представниками організацій, підприємств та бізнесу району, – наголосила Людмила Позняк.

 

Людмила Володимирівна поінформувала присутніх про врегулювання тарифів на платні послуги, які надаються КНП «Ріпкинською центральною районною лікарнею», придбання нового рентген-діагностичного апарату, підготовку навчальних закладів до навчального процесу.

 

Присутні обговорили питання об’єднання територіальної громади та перспективи населених пунктів Радульської селищної ради у новій ОТГ, ремонт дороги Ріпки – Радуль, неякісного мобільного зв’язку та Інтернету.

 

На закінчення зустрічі голова районної державної адміністрації Людмила Позняк подякувала мешканцям селища за спілкування, запевнила, що вона завжди відкрита для кожного жителя району, висловила впевненість, що тільки спільна праця влади району, органів місцевого самоврядування та активність громад стануть основою розвитку Ріпкинщини.

 

 
 
Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації