back

Людмила Позняк завітала на свято Першого дзвоника

01 вересня 2020

Сьогодні, 1 вересня, у всіх школах Ріпкинщини відбулося свято Першого дзвоника – День знань. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, нових звершень, самостійного життя.

 

Заняття розпочались у 10 закладах загальної середньої освіти для 1646 учнів, серед яких - 153 першокласники.

 

На урочисту лінійку до  учнів, вчителів та батьків Ріпкинської гімназії імені Софії Русової завітала голова районної державної адміністрації Людмила Позняк.

 

Людмила Володимирівна побажала учням безмежної жаги до знань, міцного здоров’я та щасливої долі, а також провести навчальний рік цікаво та плідно, у взаєморозумінні з учителями та батьками, зустріти щирих і надійних друзів, а згодом – здійснити свої мрії, досягти поставленої мети у житті.

 

Вже стало доброю традицією на початку навчального року урочисто вручати персональні стипендії обдарованим дітям в галузі освіти за підсумками 2019/2020 навчального року.

 

Розпорядженням  голови Ріпкинської районної державної адміністрації стипендію збільшено від чотирьохсот до однієї тисячі гривень. Цього року стипендії отримали десять учнів загальноосвітніх навчальних закладів району. 

 

Програма підтримки обдарованої творчої молоді у Ріпкинському районі діє вже не перший рік. У 2019 році заслужені стипендії отримали 7 учнів навчальних закладів.

 

-Сподіваюсь, що сьогоднішня подія для кожної дитини стане добрим стимулом до навчання і досягнення нових творчих здобутків. А для нас – це можливість матеріального заохочення обдарованих дітей, які прагнуть досягти більшого. Всі діти, яких ми сьогодні нагороджуємо – це наша гордість та наше майбутнє, – наголосила Людмила Позняк.

 

На завершення урочистої лінійки зворушливо зазвучав дзвіночок у руках маленької першокласниці, який покликав школярів до класів на перший урок. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації