back

Голова РДА Людмила Позняк провела зустріч з сільськими головами

05 серпня 2020

Голова Ріпкинської РДА Людмила Позняк провела зустріч з головами Пушкарівської, Великовіської, Задеріївської, Петрушівської, Ловинської, Грабівської сільських та Радульської селищної рад.

Очільники громад розповіли про стан справ на довірених їм територіях, інфраструктуру, наповнення бюджетів, сільгосппідприємства, які працюють на землях громад.

Людмила Позняк персонально з кожним головою громади обговорила питання, які найбільше хвилюють людей. Зокрема, підготовка до опалювального сезону, впорядкування відносин із сільськогосподарськими агроформуваннями задля своєчасної виплати коштів за паї власникам, ремонт дорожнього покриття, харчування дітей під час навчального процесу, благоустрою населених пунктів.

– Я неодноразово зверталась до Служби автомобільних доріг у Чернігівській області з проблемою незадовільного стану доріг Ріпкинського району. У липні між Службою автомобільних доріг у Чернігівській області та ТОВ «ТРАНС ЛАЙН ГРУП» укладено договір, відповідно якого у 2020 році заплановано ремонт доріг на Любеч, Добрянку, Олешню, а також напрямок Ріпки - Задеріївка - Радуль, – зауважила голова РДА Людмила Позняк

Активно обговорювалось питання щодо необхідності виявлення безгосподарських гідротехнічних споруд на водних об'єктах на підпорядкованих територіях та прийняття їх на баланс сільських рад.

Усі ці питання безпосередньо впливають на якість життя людей, тому ви, як керівники своїх громад, з одного боку, та райдержадміністрація, в межах своїх повноважень, з іншого, повинні докласти всіх засиль для найшвидшого їх вирішення. В свою чергу я обіцяю вам всіляку допомогу, – наголосила голова райдержадміністрації Людмила Позняк. 

Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації