back

Людмила Позняк провела нараду з керівниками правоохоронних структур району

29 липня 2020

Голова райдержадміністрації Людмила Позняк сьогодні, 29 липня, провела нараду з керівниками силових структур щодо здійснення заходів по забезпеченню законності та правопорядку на території району,а також благоустрою районного центру.

На нараду був запрошений Ріпкинський селищний голова Сергій Гарус, але так і не прийшов.

- Я особливо звертаю увагу  кожного сільського, селищного голову на здійснення заходів з приведення територій населених пунктів у належний стан, в соціальних мережах ширяться публікації про невдоволення громадян щодо благоустрою Ріпок, його естетичного вигляду та неналежного вигляду парку відпочинку. Пройшовши парком, можна побачити поламані лавки, урни наповнені сміттям, розбиті пляшки. Територія заросла травою, не скрізь зроблені тротуарні доріжки. Сьогодні голови виконавчих органів місцевих рад  не здійснюють належну організацію благоустрою населених пунктів, - зазначила Людмила Позняк.

Виконуюча обов'язки  ріпкинського селищного голови Людмила Литвинюк  доповіла про  роботи, які проводяться на  території селища з благоустрою.

Про стан призову громадян на строкову військову службу та відбір кандидатів на контрактну службу доповів військовий комісар Ріпкинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Роман Куліш.

Заступник начальника Ріпкинського ВП ЧВП ГУНП в Чернігівській області Михайло Голомозик прозвітував  про  надзвичайні події у районі  за звітний період.

Т. в.о. начальника Ріпкинського РВ УДСНС України в Чернігівській області Руслан Мозговий доповів, що  рятувальники ДСНС проводять профілактичні заходи із запобігання пожежам під час жнив. В ході проведення профілактичних заходів фахівці ДСНС надають аграріям тематичні листівки, а також нагадують основні правила, які допоможуть уникнути пожеж під час збирання та зберігання нового врожаю.

Із ситуацію на кордоні ознайомив начальник відділу прикордонної служби «Добрянка» Чернігівського прикордонного загону Василь Бойко.

Наприкінці наради голова РДА Людмила Позняк звернулась до керівників правоохоронних органів з проханням приділяти більше уваги  правопорядку в районі та вчасно доповідати про резонансні події, які трапляються у Ріпкинському районі.

За результатами наради були надані рекомендації керівникам правоохоронних органів та силових структур району.  

Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату районної державної адміністрації