back

У Ріпках привітали працівників культури

08 листопада 2019

Щорічно 9 листопада в Україні відзначається День працівників культури та майстрів народного мистецтва. Сьогодні, напередодні свята, у районному будинку культури представників галузі вітали заступник голови Ріпкинської РДА Світлана Тризна, заступник голови районної ради Світлана Ткаченко, начальник відділу культури і туризму РДА Іван Атрощенко та ріпкинський селищний голова Сергій Гарус.

— У районі 67 установ культури та мистецтв, де працюють люди за покликом душі. Наша ріпкинська земля багата талантами, має вагомий творчий потенціал, який ви втілюєте в життя. Ваш творчий внесок у розвиток культури району та щоденна праця заслуговують на слава щирої вдячності. Від імені голови районної державної адміністрації Геннадія Поляка та себе особисто щиро і сердечно вітаю з професійним святом, — звернулася до учасників заходу Світлана Тризна та вручила почесні відзнаки.

По закінченню урочистої частини присутнім у залі подарували святковий концерт вихованці та викладачі Ріпкинської школи мистецтв, ансамбль народної пісні "Джерело", естрадно-духовий оркестр Ріпкинського будинку культури, солісти Ольга Тищенко, Олена Лобода та Марина Мохнач.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток культури та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Подяку голови облдержадміністрації оголошено:

ВАСИЛЬЄВІЙ Ірині Олександрівні — викладачу по класу хореографії комунального позашкільного навчального закладу «Ріпкинська школа мистецтв»;

ОСТАПЕНКУ Миколі Михайловичу — директору Замглайського селищного будинку культури Ріпкинського району;

ШИРАЙ Альоні Миколаївні — художньому керівнику Ріпкинського районного будинку культури.

З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено:

МАТИСЯКЕВИЧ Олену Петрівну, викладача по класу бандури Ріпкинської школи мистецтв;

ІЛАМАНОВУ Любов Михайлівну, майстриню народної іграшки;

КАЗАКОВУ Світлану Дементіївну, майстриню в’язальних виробів.

Подяку голови районної державної адміністрації оголошено:

БЛИЗНЮКУ Сергію Павловичу, артисту естрадно-духового оркестру Ріпкинського будинку культури.


















Головний спеціаліст з інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
районної державної адміністрації